22.02_Villa_Sevenum-©_Joris_Hoogstede_Architectuur_OL5A1540.webp

Buitenspelen

Op de drempel van de vakantie leek het me leuk om een rondje Sevenum-Horst te maken en daar bij een aantal lopende en afgeronde projecten een kijkje te nemen. Eerste stop deze dag was de vrijstaande nieuwbouwwoning aan de Ulfterhoek in Sevenum.

De opdrachtgevers hebben intussen hun tijdelijke woonplek op het perceel verruild voor de luxe en het comfort van hun nieuwe thuis, netjes en zorgvuldig gebouwd door Bouwbedrijf Verlaak. Binnen is de woning helemaal klaar, aan de buitenzijde moeten enkel de houten delen en lamellen nog op de gevel gemonteerd worden.

Ondertussen wordt hard gewerkt aan de realisatie van het tuinontwerp en zijn de contouren van de vaste tuinelementen al zichtbaar in wat voor de rest een grote zandbak lijkt. Maar met jonge kinderen is het niet moeilijk voor te stellen dat die in deze fase van de tuinaanleg al maar wat graag met hun graaf-speelgoed buitenspelen. Weer of geen weer.

En eerlijk is eerlijk, voor mij zijn dit soort projectbezoeken eigenlijk ook gewoon een vorm van fijn buitenspelen.

In een vorig bericht ‘Nat maar voldaan’ schreef ik al dat ik niet kon wachten op een vervolgbezoek. Daar was niks aan gelogen!

Meer informatie over dit project is <<<HIER>>> te zien.