22.02_Villa_Sevenum-©_Joris_Hoogstede_Architectuur_OL5A0993.jpg

Nat maar voldaan

Het was een grauwe natte vrijdagmiddag tijdens mijn bezoek op de bouw van de vrijstaande villa in Sevenum. Maar de glimlach op mijn gezicht was er niet minder om nadat ik met de opdrachtgever een rondje door het huis in aanbouw had gemaakt. Want ook al lijkt er nog niet veel te zien, alle verschillende ruimten in het huis hebben al hun vorm gekregen en de diverse zichten van binnen naar buiten op het groene omringende landschap zijn al goed te ervaren.

Het metselwerk van de gevels loopt mooi gelijk op met de bouw en de stootvoegloos verwerkte Vandersanden Lithium gevelsteen past perfect in het beeld dat opdrachtgevers en ik voor ogen hebben met de warme bruingrijze metselwerk gevels waarin een horizontale belijning afleesbaar is.

Ik kan alvast niet wachten tot een vervolgbezoek!

Meer informatie over dit project in uitvoering zijn <<<HIER>>> te zien.