19.06_Bijeenkomstgebouw_Sevenum-©_Joris_Hoogstede_Architectuur-PXL_20210621_150547441.jpg

Bouwkundige oplevering in Sevenum

Als er even radiostilte is op de digitale media wil dat allerminst zeggen dat er niets gebeurt. De voortgang van de diverse projecten heeft voor mij altijd de voorrang boven de sociale media. Er komt vanzelf weer een moment dat er gelegenheid om al het nieuws te melden. Daarom hierbij een eerste update van het spreekwoordelijke rondje langs de velden.

Begin vorige week vond de bouwkundige oplevering plaats van het bijeenkomstgebouw van Hoeve Rosa in Sevenum. Op verzoek van de opdrachtgever hebben we de middag ervoor samen rondgelopen op de bouw om te kijken of er nog zaken waren die  bij de oplevering ter sprake gebracht moesten worden.

Het gebouw staat er prachtig bij. De gevels zijn strak opgemetseld met prachtige Vogelensangh bakstenen en het uitermate vlakke dak is gedekt met blauw gesmoorde keramische pannen.  Het zeer precies gemonteerde padoek gevelhout vergrijst al heel mooi en binnen is men volop aan de gang met het interieur.

Buiten kan de hovenier nu aan de slag om de laatste fase van het terrein in te richten zodat de landschapstuin ook aansluit bij het gebouw en de parkeerplaats gerealiseerd kan worden.

Net als de opdrachtgever ben ik al heel erg trots op het resultaat. Zeker weten dat het met het interieur en de laatste fase van het terrein nog veel mooier wordt!