19.06_Bijeenkomstgebouw_Hoeve_Rosa_Sevenum-©_Hoogstede_Architectuur-PXL_20210921_091151383.jpg

Erfdienstbaarheid

Vandaag precies een week geleden vond bij Hoeve Rosa de officiële opening plaats van het nieuwe bijeenkomstgebouw met de prachtig ingerichte landschapstuin. Een feestelijke middag met alle betrokken partijen, een officieel ‘lintje-knip-moment’ en fijne ontmoetingen.

Toen ik aan het begin van de avond weer huiswaarts reed dacht ik: met zo’n mooi septemberweer, een bloeiend erf en misschien nog een enkel gaatje in de Hoeve Rosa agenda moet ik wellicht de stoute schoenen aantrekken en vragen of ik al deze week een eerste rondje foto’s mag maken.

Gastvrijheid zit in het bloed bij Yvonne en Fons Kersten en hun schitterende locatie Hoeve Rosa (klik op de link voor de website). Zodoende (en met hulp van gunstig gezinde agenda’s) was het geen probleem om afgelopen dinsdag in een heerlijk Limburgs zonnetje foto’s te maken.

Binnenkort een moment inplannen om de gigabytes aan beeldmateriaal netjes te verwerken en dan volgen zeker meer beelden van dit bijzondere project! Tot die tijd is al meer te lezen over de nieuwbouw op de projectpagina Bijeenkomstgebouw Hoeve Rosa .